'Mijn inspiratie om te schrijven haal ik uit paprika.'

Mark Twain
Amerikaans schrijver (ps. van Samuel Langhorne Clemens) 1835-1910

 

Het schrijven van een website kan een enorme uitdaging zijn. Niet iedereen is immers geboren om de volgende William Shakespeare te worden. Voor sommige mensen is het op papier zetten van hun gedachten te vergelijken met bergbeklimmen voor een beginneling in de bergsport. Je hebt de berg uitgekozen die je wilt beklimmen, je hebt alle benodigdheden om naar boven te gaan, maar het lukt je maar niet om die top te halen. Het is alsof je al verslagen bent voordat je zelfs maar een begin hebt gemaakt. Dit kan buitengewoon vervelend zijn, maar vrees niet, er zijn mensen in deze wondere wereld van inspirerend schrijven die wel de nodige vaardigheden hebben om die uitstekende inhoud te schrijven waar je naar op zoek bent, en verrassing, ik ben toevallig één van hen!  

Waarmee kan Michelle Vertaalt jou helpen?

Ervan uitgaand dat het vooralsnog niet jouw voornaamste prioriteit is om over driehonderd jaar door bezoekers aan jouw website of bedrijf herinnerd te worden, is je doel waarschijnlijk hetzelfde als dat van William Shakespeare, en dat is om een enorme impact te maken op je publiek. Het zou helpen als je je potentiële klanten verleidt met wat je probeert te verkopen; ze moeten verleid worden, zodat ze gegarandeerd nooit meer vergeten wie jij bent. Heel belangrijk! Je potentiële klanten moeten onder de indruk zijn, maar ze moeten vooral weten dat je het als professional waar kunt maken.

 

kasturi-roy-cZ8WFMC574-unsplash

 

Goede inhoud is nodig om dat te garanderen. Je eerste missie is om eventuele klanten te verleiden om hun weg naar je website of blog terug te vinden, zodat uw onderneming een succes wordt. Misschien delen ze het zelfs op sociale media, is dat immers niet ook jouw doel?

Cijfers, strategie en indrukwekkende inhoud

Cijfers zijn wat telt in de wereld van Google, onderschat dat nooit! Hoge bezoekersaantallen zijn nodig als je jouw website hoger op de Google-ladder wilt krijgen, ervan uitgaand dat dit precies is wat je nastreeft, zul je moeten leveren. Schaam je nooit om hulp te zoeken als en wanneer je die nodig hebt. Veel mensen doen dat. We worden allemaal geboren met een uniek set talenten, maar dat betekent niet dat het schrijven van content voor een website daar een van is. 

Heb je hulp nodig, neem dan gerust contact met ons op. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen, rechtstreeks een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen, of door met ons te bellen: 036 2031044.

 

          

Michelle Vertaalt staat al in de startblokken!  

car-5716561640